Nakupování

Rozdíl mezi snubním a zásnubním prstenem

Dva lidé, kteří se milují, spolu za nějaký čas vstoupí do manželského svazku, protože chtějí, aby byla jejich láska jaksi potvrzena veřejností a někým jiným, než jsou oni sami. Potvrzeno je to i papírem, nejen knězem (pokud se jedná o svatbu v kostele). Nedivíme se jim nikdo, protože pokud je láska opravdu silná, chtějí to mít takto potvrzeno a nikdo jim lásku už nevezme. My ale víme, že se někdy bohužel stane, že se někdo z nich rozhodne svazek přerušit, protože se zamiloval do někoho jiného, nebo láska mezi nimi už není tak silná, jak bývala. To ale nikomu nepřejeme, protože je to hrozné.

svatba

I když se oba dohodnou, že svazek přeruší, musí to být pro oba velmi smutné, a proto se o tom radši ani nebudeme bavit. Manželský svazek má být navždy a my všem novomanželům přejeme, aby navždy také byl a aby byla tato svatba pro ně ta jediná, první a poslední na světě a aby to, co si slíbili, vydrželo a opravdu oba slib dodrželi, protože je to snad ten největší slib, který kdy v životě vyslovili. A ten se musí dodržet, že jo. Pokud vás někdo požádá o ruku, čistě hypoteticky, bude vás žádat s prstenem v ruce. Ať už je jakýkoliv, říká se mu zásnubní prsten. Může to být nádherný zásnubní prsten, ale může to být také klišé prsten, který daný člověk koupil někde ne moc kvalitně, ale to je jedno.

svatba

Tento prsten se navlékne na levý prsteníček. Určitě to všichni znáte, jak se tím žena chlubí. Pokud dojdete oba dva až k oltáři, zde si vyměníte snubní prsteny. Ty vybíráte spolu. Vybírejte mezi krásnými originálními snubními prsteny https://katiakolinger.cz/originalni-snubni-prsteny/, protože ten byste měli nosit na ruce oba navždy, aby každý věděl, že máte manželku či manžela. Na tento snubní prsten se většinou ryje také něco, co vám svatební den připomene. Buď vaše jména, nebo datum a podobně. Tento prsten se také nosí na levém prsteníčku. Některé ženy si ponechají na prsteníčku oba prsteny, některé zásnubní přendají na pravý prsteníček.

Mohlo by se vám také líbit...