Nakupování

Posílejte textilie a dokumenty v barevné obálce

Dokumenty

Zasílání různých listovních zásilek a dokumentů se v minulosti opíralo hlavně o papírové obálky. Pošta vám doručí obsah obálky bezpečně a tento způsob je také vžitý desítky let. Papír však můžete nahradit plastovou barevnou obálkou a mimo jiné i obálky využít v domácnosti pro ukládání hraček, kancelářských potřeb, textilní galanterie a dalších drobností.

poštovní schránka

Do plastové obálky můžete vkládat vše, co ji neproděraví, a mohou to být materiály nejen pevné, ale i sypké, pokud je uvnitř ještě zabezpečíte sáčkem se zipem. Do plastových obálek můžete vložit i potravinářské výrobky a potraviny, protože jsou zdravotně nezávadné.

Textil

Možná jste také byli zákazníky obchodů s textilem, kde jste si vyhlédli ve slevě tříčtvrteční kalhoty a tričko či mikinu z organické bavlny a viskózy a objednali jste dovoz zboží domů, na vaši adresu přepravní společností. Když jste zásilku přebírali, mohla vás překvapit forma či způsob, jak dotyčný obchod balí zboží pro něj velmi elegantním a jednoduchým způsobem.

barevné obálky

Ten překvapivý způsob balení jsou barevné obálky z polyetylenu. Jsou natolik pevné a zároveň odolné vůči vodě, vlhkosti a prachu, že se do obálky jen vloží uvedená textilie, která je ještě vložena např. do sáčku se zipem, a tím pádem je velmi málo pravděpodobné, že by při přepravě došlo k poškození vnitřního obsahu.

Výhodou je, že je zásilka obvykle doručena nepoškozená, protože přepravní společnosti se snaží ve svém zájmu doručovat vše tak, aby nedocházelo ke zbytečným reklamacím a tahanicím o peníze.

Tohoto fenoménu samozřejmě můžete využít i vy, a sice můžete posílat svým blízkým textilní materiály, ať už jsou to látky v metráži, dárkové a dekorativní předměty nebo oblečení. Můžete tímto způsobem zasílat zboží i ve formě bazaru a zbavit se tak oděvů, které nenosíte, či dalších předmětů, které mohou být v obálce, protože je není možné při přepravě poškodit.

Mohlo by se vám také líbit...