Nakupování

Kdy se hodí dort vyrobený na zakázku

Zakázková výroba dortů a zákusků je velmi rozšířenou činností v oblasti služeb potravinářského odvětví. Při jakých příležitostech je vhodné tento proces využít?

Svatba

Dokážete si představit svatbu bez svatebního dortu? A bez zákusků na svatební hostině, případně bez zákusků, jimiž obdarujete vaše přátele při rozesílání svatebních oznámení, anebo na oslavě v soukromí? Dorty na zakázku v Hradci Králové jsou připravené plnit vaše přání i pro ten nejkrásnější den v životě.

svatební dort

Promoce a maturita

Tato významná životní období, završení studií, patří rovněž k situacím, které zasluhují mimořádnou pozornost, a tím pádem také mimořádné ocenění. K uzavření středoškolského a vysokoškolského studia patří i dorty, s nimiž hostíte vaše přátele, případně spolužáky, rodiče a kohokoli, kdo se oslavy zúčastní. Dorty vyráběné na zakázku mohou mít i netradiční podobu, s výzdobou, kterou si zákazníci navrhují podle aktuální situace, např. s popisky názvu učebního oboru, školy, profesorského sboru, spolužáků atd.

dorty a zákusky na zakázku

Kulaté narozeniny

Slavíte kulatiny, nebo se to týká vašich blízkých? Pak by oslava bez dortu byla ošizená. K narozeninovému dortu na zakázku neodmyslitelně patří i svíčky, dort může být o více patrech a může být rovněž vyzdobený netradičním způsobem, s realistickými nebo vtipnými nápisy.

Zlatá svatba

Na Zlaté svatbě se mnohdy y sejde celé příbuzenstvo a mnoho dalších pozvaných hostů. Může to svým způsobem být oslava kapacitně větší, než svatba klasická. Každopádně i při této příležitosti se sluší pro svatebčany zhotovit na zakázku zákusky a dorty, které k oslavě patří stejně, jako občerstvení v podobě obložených chlebíčků.

Dětské oslavy

Děti také rády slaví, a tak jim můžete nechat zhotovit na zakázku dort speciálně pro ně. Opět se svíčkami a tentokrát s výzdobou, kterou děti ocení, např. s figurkami zvířátek.

Mohlo by se vám také líbit...