Nezařazené

Úvěr pro vaši rodinu

Pokaždé, když někdo nabízí nevýhodné podmínky, objeví se někdo, kdo to umí lépe. To stejné platí o nebankovních hypotékách. Když klient neuspěje v bance, neznamená to, že nemá možnost na úvěr dosáhnout. Je třeba si jen zjistit další možnosti financování vlastních potřeb. Nebankovní půjčky jsou tolik oblíbené proto, protože nabízejí svým klientům celou řadu výhod. Jistě oceníte to, že vás nečeká množství osobních schůzek a celá řada jednání s podrobným dokládáním skutečností, provázených dlouhým čekáním. Vše se dá vyřídit pohodlně a příjemně.
dopis pod kalkulačkou.jpg
Postačí vám k tomu je počítač nebo dokonce telefon a připojení na internet. U půjčky se můžete těšit na velmi nízké měsíční splátky a podobné úroky, jako nabízejí banky. Půjčku je možné splácet i třicet let. 100% hypotéky dnes nahradily hypotéky 90%, ale častěji se setkáte s těmi na 80 % nebo na 70 % hodnoty nemovitosti.

Máte pozemek a potřebujete půjčit
Jako jedna z mála firem poskytujeme půjčky i v případě, že ručíte pozemkem. Často tento typ úvěru využívají klienti, kteří potřebují získat peníze na stavbu svépomocí a nemají možnost dokládat prostavěnost ve formě fakturace. Ručení za půjčku nemovitostí vám dává příležitost, jak získat úvěr za velmi nízký úrok a s dlouholetou splatností.
vousáč s brýlemi.jpg
Nízká splátka je větší jistota
Váháte, jak dlouhou zvolit dobu splácení úvěrů a jistě vás první napadne, že je lepší, volit krátkou lhůtu splácení a vysokou měsíční splátku. Pozor! Váš rozpočet bude velmi napnutý a vy budete žít v nejistotě, zda vše dokážete včas uhradit. U tohoto finančního produktu máte možnost zasílat mimořádné splátky nebo uhradit celý zůstatek dluhu jednorázově. Je mnohem moudřejší, zvolit si delší dobu splatnosti a nemuset se trápit, zda všechno dokážete zaplatit najednou. Přebytečnou částku si můžete ukládat ve formě úspor a použít ji na jednorázové zaplacení úvěru.

Mohlo by se vám také líbit...